Excelsior geeft indrukwekkend najaarsconcert

Vrijdagavond 13 november gaf Christelijke Muziekvereniging ‘Excelsior’ uit Bruchterveld een indrukwekkend concert in het plaatselijke dorpshuis de Heujmansbelt.

 

Excelsior had dit als thema voor ‘Amerika’ gekozen en stond ook deze avond onder leiding van Gerben Pol. De muziek die werd gespeeld ging over, is afkomstig uit of ging over Amerika. Het concert werd geopend met ‘A Western Suite’ en daarna mochten er nog vijf jeugdleden meespelen tijdens ‘Happy hour’. Excelsior speelde verder veel afwisselende muziekstijlen waaronder een Amerikaanse mars. Eveneens brachten de muzikanten spiritual, filmmuziek en rockmuziek ten gehore. Aan het najaarsconcert was er tevens een gastoptreden van het Rhedens Fanfare Corps uit Rheden onder leiding van dirigent Harry van Bruggen.Tijdens het concert konden de gasten genieten van diverse typisch Amerikaans snoepgoed of chips en popcorn. Na  het concert werd er nog onder het genot van een drankje nagepraat over het concert.