Excelsior geeft concert in Amerikaanse sferen

Op vrijdag 13 november a.s. geeft Chr. Muziekvereniging ‘Excelsior’ uit Bruchterveld o.l.v. Gerben Pol een najaarsconcert in dorpshuis ‘de Heujmansbelt’. Het concert heeft als thema ‘AMERIKA!’ en begint om 20.00 uur.

 

De muziek die deze avond gespeeld gaat worden is afkomstig uit óf gaat over Amerika. Dit zorgt ervoor dat het een zeer afwisselend programma zal zijn. Zo staat er een traditionele Amerikaanse mars op het programma, maar ook een spiritual en filmmuziek. Gegarandeerd voor elk wat wils en voor iedereen wat te genieten.
De leerlingen van de vereniging zullen tijdens dit concert van zich laten horen door tussen de orkestleden te schuiven en enkele werken mee te spelen. Ook zullen enkele leden uit het orkest hun beste beentje voorzetten als solist binnen het orkest.

 

Naast Excelsior zal het Rhedens Fanfare Corps o.l.v. dirigent Harry van Bruggen uit Rheden haar medewerking verlenen aan dit najaarsconcert.

 

De toegang is gratis; wel is er een deurcollecte ter bestrijding van de onkosten.
Excelsior hoopt van harte u deze avond te mogen begroeten. You are all very welcome!