Benefiet concert voor Oekraïne

Op zaterdag 4 juli geeft Chr. Muziekvereniging Excelsior Bruchterveld een benefietconcert voor de Stichting CHOE. Stichting CHOE biedt sinds 1994 hulp aan ouderloze kinderen en jongeren in Oekraïne.

 

Op dit moment is er een 50-tal Oekraïense kinderen op vakantie in Nederland bij gastgezinnen in onze regio. Eén van hen logeert bij een gezin waarvan de leden muziek maken bij Excelsior en daar werd dan ook het idee voor dit benefietconcert geboren.

 

De Stichting CHOE biedt hulp die grotendeels projectmatig van opzet is. Zo wordt bijvoorbeeld zorg gedragen voor nieuwbouw en renovaties van tehuizen en internaten en is Stichting CHOE actief op het gebied van gezondheidszorg en huisvesting. Met een studentenplan wordt zorg gedragen voor betere opleidingsmogelijkheden en de Stichting organiseert, zoals al genoemd, vakanties voor weeskinderen naar Nederland.

 

Het concert wordt gehouden in de open lucht op camping De Klimberg op zaterdag 4 juli. De aanvang  van het concert is 19:30 uur en iedereen is van harte welkom. De kinderen uit Oekraïne zullen zelf ook een bijdrage leveren aan het concert.

 

De toegang is gratis, maar er wordt wel een collecte gehouden voor Stichting CHOE. Zeker de moeite waard om aanwezig te zijn, het belooft een mooi concert te worden!

 

poster benefietconcert 2015 (2)