Jeugdleden Excelsior laten zich horen…

Op zaterdag 21 maart wordt er een voorspeelmiddag gehouden door de jeugdleden van Excelsior. Lijkt het jou ook leuk om een blaasinstrument te bespelen? En wil je graag samen met anderen muziek maken? Kom dan vooral een kijkje nemen! Dan kun je zelf zien, horen en ervaren hoe dit is. Als je belangstelling hebt om zelf muziek te gaan maken, maar ook als je gewoon wilt komen luisteren, ben je van harte welkom! De voorspeelmiddag begint om 16.00 uur in de vrijgemaakte kerk aan de Broekdijk in Bruchterveld.

Jeugdleden Excelsior laten zich horen…

Op zaterdag 21 maart wordt er een voorspeelmiddag gehouden door de jeugdleden van Excelsior. Lijkt het jou ook leuk om een blaasinstrument te bespelen? En wil je graag samen met anderen muziek maken? Kom dan vooral een kijkje nemen! Dan kun je zelf zien, horen en ervaren hoe dit is. Als je belangstelling hebt om zelf muziek te gaan maken, maar ook als je gewoon wilt komen luisteren, ben je van harte welkom! De voorspeelmiddag begint om 16.00 uur in de vrijgemaakte kerk aan de Broekdijk in Bruchterveld.