Najaarsconcert

Op zaterdag 15 november 2014 geeft muziekvereniging

‘Excelsior’ Bruchterveld haar jaarlijkse najaarsconcert. Het concert vindt plaats in dorpshuis ‘de Heujmansbelt’ en begint om 19:30 uur.

 

 

Zowel het opleidingsorkest o.l.v. Jurgen Wentzel als het A-orkest o.l.v. Gerben Pol brengen deze avond een afwisselend programma voor het voetlicht, met zowel muziek van vroeger als muziek van nu. Ook zullen enkele muzikanten van de vereniging als solist optreden.

 

 

Naast aandacht voor de muziek is er speciale aandacht voor Rienk Pullen en Gerco de Zeeuw, die deze avond hun muzikantenjubileum vieren. Gerco is 25 jaar muzikant en Rienk al 40 jaar. Zij worden tijdens dit concert gehuldigd.

 

 

De toegang voor het concert is gratis! Wel is er in de pauze een verloting om de onkosten te drukken.

Najaarsconcert

Op zaterdag 15 november 2014 geeft muziekvereniging

‘Excelsior’ Bruchterveld haar jaarlijkse najaarsconcert. Het concert vindt plaats in dorpshuis ‘de Heujmansbelt’ en begint om 19:30 uur.

 

 

Zowel het opleidingsorkest o.l.v. Jurgen Wentzel als het A-orkest o.l.v. Gerben Pol brengen deze avond een afwisselend programma voor het voetlicht, met zowel muziek van vroeger als muziek van nu. Ook zullen enkele muzikanten van de vereniging als solist optreden.

 

 

Naast aandacht voor de muziek is er speciale aandacht voor Rienk Pullen en Gerco de Zeeuw, die deze avond hun muzikantenjubileum vieren. Gerco is 25 jaar muzikant en Rienk al 40 jaar. Zij worden tijdens dit concert gehuldigd.

 

 

De toegang voor het concert is gratis! Wel is er in de pauze een verloting om de onkosten te drukken.