Solistenconcours in Bruchterveld goed verlopen

  Waar het voorgaande jaren een vaste prik was in Ommen, is het dit jaar naar Bruchterveld gehaald; Het Solistenconcours van de CBOW. Het mocht dit jaar plaats vinden in Bruchterveld aangezien Excelsior dit jaar haar 90-jarig jubileum mag vieren. Bertie Roggen uit Appingedam wist met 94 punten en lof van de jury de meeste punten van de dag te halen. 

 

Dertig jaar geleden wist Excelsior het Solistenconcours ook al naar Bruchterveld te halen. Hier werd dezelfde reden voor genomen als dit jaar. Een jubileum van Excelsior Bruchterveld. Excelsior is dan ook ontzettend blij en trots dat ze het 30 jaar laten nogmaals mogen organiseren.

 

Het Solistenconcours werd goed bezocht en zorgde voor leuke optredens. Alle deelnemers lieten zich van hun beste kant zien ook al was dit soms wel heel erg spannend. De Jury in de persoon van Danny Oosterman gaf hier veel punten voor. Er waren maar 3 deelnemers die onder de 80 punten kregen. Dat meer dan 30 1e prijzen, fantastisch!

 

Wij als Excelsior zijn natuurlijk ontzettend blij met alle deelnemers en de positief gesproken woorden over dit evenement. Excelsior wil graag Marja Nijmeijer en Laura Schalk bedanken voor de begeleidingen op piano van de Excelsior-leden. Ook alle leden van Excelsior die zich als vrijwilliger hebben ingezet voor dit solistenconcours. Zonder die hulp was het allemaal niet gelukt. In het bijzonder bedanken we de leden die mee hebben gespeeld vanuit Excelsior! Zo deden Janno (77 punten, 2e prijs), Ellen (85 punten, 1e prijs), Jesse (83 punten, 1e prijs) en Fenanda (88 punten, 1e prijs en beste deelnemer in haar divisie!!) mee in de jeugddivisie. Frederik (87 punten, 1e prijs) en Ruben (85 punten, 1e prijs) deden mee in de 4e divisie en Klaasjan (82 punten, 1e prijs) deed mee in de 2e divisie.

 

Een heel mooi resultaat waar we erg blij mee zijn! Op naar volgend jaar!

 

 

Meer foto’s zijn te vinden in ons fotoalbum

  Solistenconcours_005 Solistenconcours_001   Solistenconcours_003

Solistenconcours in Bruchterveld goed verlopen

  Waar het voorgaande jaren een vaste prik was in Ommen, is het dit jaar naar Bruchterveld gehaald; Het Solistenconcours van de CBOW. Het mocht dit jaar plaats vinden in Bruchterveld aangezien Excelsior dit jaar haar 90-jarig jubileum mag vieren. Bertie Roggen uit Appingedam wist met 94 punten en lof van de jury de meeste punten van de dag te halen. 

 

Dertig jaar geleden wist Excelsior het Solistenconcours ook al naar Bruchterveld te halen. Hier werd dezelfde reden voor genomen als dit jaar. Een jubileum van Excelsior Bruchterveld. Excelsior is dan ook ontzettend blij en trots dat ze het 30 jaar laten nogmaals mogen organiseren.

 

Het Solistenconcours werd goed bezocht en zorgde voor leuke optredens. Alle deelnemers lieten zich van hun beste kant zien ook al was dit soms wel heel erg spannend. De Jury in de persoon van Danny Oosterman gaf hier veel punten voor. Er waren maar 3 deelnemers die onder de 80 punten kregen. Dat meer dan 30 1e prijzen, fantastisch!

 

Wij als Excelsior zijn natuurlijk ontzettend blij met alle deelnemers en de positief gesproken woorden over dit evenement. Excelsior wil graag Marja Nijmeijer en Laura Schalk bedanken voor de begeleidingen op piano van de Excelsior-leden. Ook alle leden van Excelsior die zich als vrijwilliger hebben ingezet voor dit solistenconcours. Zonder die hulp was het allemaal niet gelukt. In het bijzonder bedanken we de leden die mee hebben gespeeld vanuit Excelsior! Zo deden Janno (77 punten, 2e prijs), Ellen (85 punten, 1e prijs), Jesse (83 punten, 1e prijs) en Fenanda (88 punten, 1e prijs en beste deelnemer in haar divisie!!) mee in de jeugddivisie. Frederik (87 punten, 1e prijs) en Ruben (85 punten, 1e prijs) deden mee in de 4e divisie en Klaasjan (82 punten, 1e prijs) deed mee in de 2e divisie.

 

Een heel mooi resultaat waar we erg blij mee zijn! Op naar volgend jaar!

 

 

Meer foto’s zijn te vinden in ons fotoalbum

  Solistenconcours_005 Solistenconcours_001   Solistenconcours_003